Drömmer du om bli Personlig Tränare men inser att de flesta utbildningar i Sverige är lite för dyra för att du ska ha råd att utbilda dig?  Nu finns det en CSN-berättigad PT-utbildning! Det betyder att du har chansen att förverkliga din dröm.

Vi kan ge dig det glädjande beskedet att CSN har godkänt PT-utbildningen hos IPTA (International Personal Training Academy). Det innebär är att du nu har möjligheten att finansiera din utbildning till Personlig Tränare med hjälp av stödet från CSN. Låter inte det helt fantastiskt?

Att en utbildning till Personlig Tränare ger rätt till CSN stöd är något unikt. För närvarande är IPTA den enda liknande akademin som erbjuder en CSN-berättigad PT-utbildning.

Förutom att du får hjälp att finansiera din utbildning får du också chansen att utbilda dig utomlands, i soliga Marbella på Spanska Solkusten. Där kan du förena nytta med nöje, både få en utbildning med god kvalitet och njuta av Marbella soliga stränder.

Studiemedlet från CSN utgörs alltid av en bidragsdel och en lånedel. Stödet ska hjälpa till att täcka hela eller delar av studieavgiften och de merkostnader som finns på grund av att en del av utbildningen är utomlands (boende, flygresa, försäkringar).

Vill du gå en PT-utbildning i världsklass utan att det kostar skjortan? Anmäl dig snarast på IPTAs hemsida. Du blir då kontaktad av vårt team som ger dig all nödvändig information och hjälper dig att komma vidare. För mer information om IPTA och vår utbildning till Personlig Tränare klicka här

Vi ses i Marbella!
/Team IPTA