I.P.T.A.

MARBELLA – SPANIEN

VÅRA UTBILDNINGAR

English

English

CERTIFIERAD

PERSONLIG TRÄNARE

NÄSTA START: 13 Oktober – 2024

IPTA – International Personal Training Academy – erbjuder dig som vill utbilda dig utomlands den bästa och mest omfattande utbildningen till Licensierad Personlig Tränare som finns på den svenska marknaden. Utbildningen får du dessutom i en unik miljö, den fantastiska semesterstaden Marbella, ett av Europas hetaste resmål med härliga stränder och ett livligt nöjesliv.

Utbildningen Personlig Tränare på IPTA utgörs av två steg motsvarande EQF level 3 och EQF level 4 enligt internationell standard.

PT-utbildningen på IPTA är upplagt som en intensivutbildning där de båda stegen läses i ett svep. Utbildningen börjar med en intensiv lärarledd del om 14 dagar i Marbella följt av 14 veckors distansutbildning.

CERTIFIERAD

KOSTRÅDGIVARE

NÄSTA START:  3 November – 2024

Kostens betydelse för hälsa, välmående och prestation är något som allt fler människor blir idag medvetna om. Men vilka råd och rekommendationer ska man egentligen följa? För att få hjälp att hitta rätt söker sig allt fler människor till en kostrådgivare. Behovet för människor med kompetens inom kost & näringslära är större än någonsin och välutbildade kostrådgivare är något som efterfrågas.

IPTA – International Personal Training Academy – erbjuder dig marknadens bästa och mest omfattande utbildningen till Certifierad Kostrådgivare.

IPTAs utbildningen till Kostrådgivare startar med sju intensiva dagar i härliga Marbella på Spanska solkusten, följt av nio veckors distansutbildning.

i.p.t.a.

Ta första steget mot ditt drömyrke

KONTAKTA OSS

7 + 9 =