English

English

Anna Rudolfsson

PT på Twitch HC (Stockolm)

“Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till dig som vill arbeta som PT. Det känns så lyxigt att få dyka in i en utbildningsbubbla i Marbella. Miljön är underbar och utbildningen består av en massa roliga moment, både praktiskt och teoretiskt”. 

Sebastian Weslien

PT på KeepTraining (Uppsala)

”De verkade seriösa och professionella redan från början och jag blev heller inte besviken när jag väl var på plats. De gav mig verktygen jag behövde för att komma in i branschen och bjöd på en riktigt härligt upplevelse. Skulle rekommendera IPTA till alla som drömmer om att jobba som personlig tränare”.

Vivi Jeppesen

PT på SATS (Malmö)

“Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning om man drömmer om att yrke som PT!! Lärarna är mycket kunniga och professionella och dom tvekade inte att förklara en extra gång om något kändes oklart. Både dom praktiska gym timmarna och den teoretiska delen var i riktigt fräscha lokaler plus att vi fick några härliga utomhus pass i solen. Utbildningen var tuff, rolig och givande på samma gång”.

Jon Jönsson

PT på Nordic Wellness (Karlstad)

“Förutom den grymma miljön och det soliga vädret i Marbella var det en riktigt vass utbildning med seriösa och professionella lärare! Utbildning har redan lett till att jag fått jobb som personlig tränare”

Klara Östergren

PT på Actic (Lindköping)

”Jag är väldigt nöjd med utbildningen! Det har varit mycket lärorikt! Jag fick bra stöd o hjälp under hela processen av lärarna. Att utbildningen dessutom är förlagd i soliga Marbella är ett stort plus”

Joakim Söderberg

PT på Nordic Wellness (Stockholm)

En bra utbildning med kunniga och trevliga lärare. Marbella är ett härligt ställe att börja resan till att utbilda sig. Kan rekommendera att gå hos IPTA. Det är ett högt studietempo men lärarna ställer alltid upp om man känner sig osäker eller inte förstår något

Slivana Omar

PT i Los Angeles (USA)

“Om du eller någon du känner är intresserad av att bli en Personlig Tränare så har du hittat det perfekta stället och personerna som kommer hjälpa dig att åstadkomma det.
Lärarna på IPTA har otroligt mycket kunskap för att omvandla dig till den bästa PTn som finns!”

Thomas Frank

PT i Málaga (Spanien)

“Om du funderar på att arbeta som personlig tränare och vill optimera dina internationella möjligheter, är det den här utbildningen du ska gå. Lärarna är högutbildade och programmet välplanerat. Exakt vad jag behövde för att ta min karriär inom fitness till nästa nivå. Sammantaget en fantastisk upplevelse”.

Elisabeth Svensson

PT i Oslo (Norge)

“En perfekt utbildning för dig som vill bli Personlig Tränare. Väldigt bra upplägg och nära uppföljning”.

i.p.t.a.

Ta första steget mot ditt drömyrke

KONTAKTA OSS

13 + 4 =