PT-LICENS

Få en PT-licens som är internationell  och och ger dig chansen att arbeta som Personlig Tränare över hela världen. Med en utbildning från IPTA är det möjligt. (Här kan du se var några av våra svenska elever och internationella elever arbetar idag).

IPTA (International Personal Training Academy) är godkänd och ackrediterad av Europeactive (tidigare EHFA, European Health and Fitness Association), för att det uppfyller dess kvalitetskrav och håller en internationell standard. Europeactive är en av de främsta ackrediterande organisationerna i världen och dess ramverk har varit branshstandard för PT-utbildningar och instruktörsutbildningar i hela Europa sedan 1996.

Efter att ha blivit licensierad hos IPTA blir du automatisk registrerarad hos EREPS, (European Register of Exercise Professionals). En utbildning som är godkänd av Europeactive och ett medlemskap i EREPS är en förutsättning för att du ska få jobb både i Sverige och utomlands

FRISK-licens är en ny nationell PT-licens (gäller endast i Sverige) som sedan 2019 krävs av ett fåtal kedjor, tex. SATS. Efter en utbildning hos IPTA har du möjlighet att få en FRISK-licens genom att göra friskvårdsföretagens praktiska prov.

En PT-licens från IPTA är en kvalitetsgaranti och en trygghet för dina framtida arbetsgivare och klienter. Det är ett bevis på att du genomgått en av de mest omfattande utbildningarna inom Personlig Träning.

i.p.t.a.

Ta första steget mot ditt drömyrke

KONTAKTA OSS

11 + 7 =