PT-LICENS

En PT-licens från IPTA ger dig möjligheten att arbeta som Personlig Tränare över hela världen. Via IPTA får du både en internationell PT-licens och en nationell (FRISK) licens. På så vis har du de bästa förutsättningarna att få ditt drömjobb efter avsultad utbildning, det gäller oavsett om du vill arbeta i Sverige eller utomlands. Här kan du se var några av våra svenska elever och internationella elever arbetar idag.

IPTA är internationellt ackrediterad via Europeactive (världens främsta ackrediterande organisation för fitness-branschen) då akademin visat att det uppfyller de höga kvalitetskrav och standard som gäller internationellt. Därför får du efter en genomgången utbildning hos IPTA en Internationell PT-licens.

Efter en utbildning hos IPTA har du även rätt att skaffa en nationell PT-licens (FRISK-licens). Med den nationella PT-licensen kan du få jobb hos alla träningskedjor i Sverige (Se var några av våra f.d. svenska elever arbetar idag)

En licens från IPTA är en kvalitetsgaranti för dina framtida arbetsgivare och klienter. Det är ett bevis på att du genomgått en av de bästa och mest omfattande utbildningarna inom Personlig Träning.

 

 

i.p.t.a.

Ta första steget mot ditt drömyrke

KONTAKTA OSS

14 + 6 =