English

English

Anna Rudolfsson

PT på Twitch HC (Stockolm)

“Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till dig som vill arbeta som PT. Det känns så lyxigt att få dyka in i en utbildningsbubbla i Marbella. Miljön är underbar och utbildningen består av en massa roliga moment, både praktiskt och teoretiskt”. 

Joakim Söderberg

PT på Nordic Wellness (Stockholm)

En bra utbildning med kunniga och trevliga lärare. Marbella är ett härligt ställe att börja resan till att utbilda sig. Kan rekommendera att gå hos IPTA. Det är ett högt studietempo men lärarna ställer alltid upp om man känner sig osäker eller inte förstår något

Vivi Jeppesen

PT på SATS (Malmö)

“Lärarna är mycket kunniga och professionella och dom tvekade inte att förklara en extra gång om något kändes oklart. Både dom praktiska gym timmarna och den teoretiska delen var i riktigt fräscha lokaler plus att vi fick några härliga utomhus pass i solen. Utbildningen var tuff, rolig och givande på samma gång”.

tekla dreier

PT på SATS (Malmö)

”Jag är väldigt nöjd med utbildningen! Det har varit mycket lärorikt! Jag fick bra stöd o hjälp under hela processen av lärarna. Att utbildningen dessutom är förlagd i soliga Marbella är ett stort plus”

Sebastian Weslien

PT på KeepTraining (Uppsala)

”De verkade seriösa och professionella redan från början och jag blev heller inte besviken när jag väl var på plats. De gav mig verktygen jag behövde för att komma in i branschen och bjöd på en riktigt härligt upplevelse. Skulle rekommendera IPTA till alla som drömmer om att jobba som personlig tränare”.

Jon Jönsson

PT på Nordic Wellness (Karlstad)

“Förutom den grymma miljön och det soliga vädret i Marbella var det en riktigt vass utbildning med seriösa och professionella lärare! Utbildning har redan lett till att jag fått jobb som personlig tränare”

Adrian Davinski

PT på STC (Karlstad)

”Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till dig som vill arbeta som PT. Högt tempo från dag 1 men otroligt lärorikt. Väldigt hög kvalitet på utbildningen med engagerade och pedogogiska lärare. Utbildningen har redan lett till att jag blivit anställd som PT. Pricken över i:et var givetvis vistelsen på soliga Marbella. Ett minne för livet!”

Klara Östergren

PT på Actic (Lindköping)

”Jag är väldigt nöjd med utbildningen! Det har varit mycket lärorikt! Jag fick bra stöd o hjälp under hela processen av lärarna. Att utbildningen dessutom är förlagd i soliga Marbella är ett stort plus”

Slivana Omar

PT i Los Angeles (USA)

“Om du eller någon du känner är intresserad av att bli en Personlig Tränare så har du hittat det perfekta stället och personerna som kommer hjälpa dig att åstadkomma det.
Lärarna på IPTA har otroligt mycket kunskap för att omvandla dig till den bästa PTn som finns!”

Thomas Frank

PT i Marbella (Spanien)

“Om du funderar på att arbeta som personlig tränare och vill optimera dina internationella möjligheter, är det den här utbildningen du ska gå. Lärarna är högutbildade och programmet välplanerat. Exakt vad jag behövde för att ta min karriär inom fitness till nästa nivå. Sammantaget en fantastisk upplevelse”.

Elisabeth Svensson

PT i Oslo (Norge)

“En perfekt utbildning för dig som vill bli Personlig Tränare. Väldigt bra upplägg och nära uppföljning”.

Daniela Nattsén

En fantastisk utbildning som jag verkligen rekommenderar! Just kost/näringslära har jag brunnit för i många år, och att ha kunskap och kompetens om näring, kosttillskott, idrottsnutrition och träning så att jag äntligen kan hjälpa andra att få en hälsosam livsstil känns faktiskt ganska overkligt. Utbildningen hos IPTA ledde till att jag förändrade hela mitt liv. Från att ha jobbat som ekonomiassistent och trott att de var det jag skulle göra för resten av mitt liv till att ha startat eget bolag och känna att jag faktiskt är på väg att bygga upp något som jag älskar och kan stå för

Theodor Aspenrot

Efter att ha gått båda utbildningarna (kostrådgivare utbildning och personlig tränare utbildning) kan jag starkt rekommendera IPTA. Lärarna är mycket kunniga och de fyller dig inte bara med fakta, de uppmuntrar också till diskussion och kritiskt tänkande, vilket jag tror är det som gör den här utbildningen utmärkt.  Jag känner att kurserna har gett mig verktygen för att navigera i all information vi har tillgång till online och jag är nu väl rustad att kunna avgöra vad som är sant och vad som inte är det.

Eslam Ali

I början var jag väldigt tveksam på att ta den här kursen utomlands, men jag blev positivt överraskad. Lärarna är supertrevliga och jätteduktiga, de kan verkligen sin grej! Det var en mycket givande och rolig kurs som rekommenderas till alla som är intresserade av näringslära. Bästa utbildningen till kostrådgivare.

i.p.t.a.

Ta första steget mot ditt drömyrke

KONTAKTA OSS

6 + 6 =