DIPLOMERAD & LICENSIERAD KOSTRÅDGIVARE

Utbildningar 2019: 1 juli & 23 september – BOKA NU!

Allt fler människor blir idag medvetna om kostens betydelse för hälsan, välmåendet och prestationsförmågan. Därmed ökar också intresset för att förändra ohälsosamma matvanor till det bättre. Men vilka råd och rekommendationer ska man egentligen tro på när man dagligen får ta del av motstridig information i medierna?

För att få hjälp att hitta rätt söker sig allt fler människor till en kostrådgivare. Behovet för människor med kompetens inom kost & näringslära har aldrig varit större och välutbildade kostrådgivare är något som verkligen behövs.

IPTA – International Personal Training Academy – erbjuder dig som vill utbilda dig utomlands den bästa och mest omfattande utbildningen till diplomerad & licensierad Kostrådgivare som finns på den svenska marknaden. Utbildningen får du dessutom i en unik miljö, den fantastiska semesterstaden Marbella på spanska solkusten med härliga stränder och ett livligt nöjesliv.

Utbildningen till diplomerad & licensierad Kostrådgivare på IPTA är upplagt som en intensivutbildning om fem intensiva dagar i Marbella och sex veckors distansutbildning. Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov.

PASSA PÅ ATT SKICKA EFTER VÅRT ERBJUDANDE!

UTBILDNINGAR 2019

– 1 juli

– 23 september

FÖRKUNSKAPER
Det är en fördel om du har en förkunskaper inom fysiologi och kost- & näringslära. Detta är dock inget krav.

OMFATTNING
Utbildningstiden är totalt 100 timmar, fördelat på fem intensiva dagar i Marbella och sex veckors distansutbildning.

INNEHÅLL
Fysiologi
Näringsämnenas uppbyggnad och funktion
Matsmältning och näringsupptag
Energimetabolismen
Dieter
Mat för särskilda grupper
Matallergier och intoleranser
Kostrelaterade sjukdomar
Livsstilssjukdomar
Livsmedelsvetenskap
Kost för idrottare
Antropometri
Kostregistrering och beräkningar
Konsultationer
Coaching for kostrådgivare
Att förstå och granska ny forskning

PRISER
Utbildning: 22.000 SEK
I priset ingår lärarledd utbildning, utbildningsmaterial, teoretisk/praktisk examination, utbildningsintyg och licensbevis.

Delbetalning
Vi erbjuder även möjlighet till delbetalning. Kontakta oss för mer info.

Resa:
Resan ingår ej i utbildningspaketet och måste bokas själv. SAS, Norwegian, Ryanair med flera har flyg från Arlanda till Málaga flygplats, vissa bolag har avgångar varje dag. Från Flygplatsen kan man enkelt ta sig till Marbella med taxi eller flygbuss.

VILLKOR
Här kan du läsa villkoren för våra utbildningar ››

LICENSIERING
Efter genomgången utbildning har du möjlighet att bli IPTA Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare. Detta görs i form en av teoretisk examination online. Examinationen äger rum fyra veckor efter kursslut. Kostnaden för licensen ingår i utbildningspriset.

UTBILDNINGSINTYG
Efter genomgången utbildning erhåller du ett utbildningsintyg som visar att du har genomgått utbildningen Diplomerad & Licensierad Kostrådgivare hos IPTA.